Uusimmat työpaikat:

Yritysasiakkaille

Kun työ kaipaa tekijää

Haetko työntekijää vai tarvitsetko henkilöstöpalveluja?

VPS Henkilöstöpalvelu palvelee, kun tarvitset apua henkilöstövuokrauksessa, vakituisen henkilökunnan rekrytoinnissa, soveltuvuusarvioinnissa tai ulkoistamisessa. Meiltä löydät osaavaa ja luotettavaa työvoimaa niin tilapäiseen kuin määräaikaiseenkin tarpeeseen.

Työnhakijoille

Kun osaaja kaipaa töitä

Etsitkö töitä vai oletko ajatellut ammatinvaihtoa?

Useat yritykset tarvitsevat ammattitaitoista työntekijää. Tilapäiset ja vakituiset työpaikat odottavat vastuuntuntoista osaajaa – kenties juuri sinua. VPS Henkilöstöpalvelu tarjoaa elämäntilanteeseesi sopivia työmahdollisuuksia aina osapäiväisistä töistä vakituisiin työsuhteisiin.

Työntekijöille

Kun haluat itse valita työaikasi

Kiinnostavatko sinua määräaikaiset työsuhteet vai tavoitteletko vakituista työpaikkaa?

Henkilöstövuokraus on joustavaa: työntekijänämme voit itse vaikuttaa siihen, mitä työtä teet ja milloin. Kaikille vakituinen työ ei sovi esimerkiksi muuttuneen elämäntilanteen takia. Tarjoamme työtehtäviä, joiden pituus vaihtelee muutamista tunneista kuukausiin ja vuosiin. Sinä valitset, mitä haluat.


VPS Henkilöstöpalvelu palveluksessasi

VPS Henkilöstöpalvelu on vuonna 1987 perustettu suomalainen yritysketju, joka tarjoaa henkilöstöpalveluja valtakunnallisesti. Oletpa sitten henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin, ulkoistamisen tai soveltuvuusarviointien tarpeessa, me autamme – yksilöllisesti, luotettavasti ja pitkällä kokemuksella.

Etsitkö osaajia vai oletko itse osaaja?

Laatu, luotettavuus, monialainen kokemus ja henkilökunnan rautainen ammattitaito kiireellisissä toimeksiannoissa. Niistä on VPS Henkilöstöpalvelu tunnettu. Etsit sitten osaajia yrityksellesi tai työtä, me löydämme sopivan ratkaisun.

Lue lisää

Palvelumme

Laatu ja asiakaspalvelu ovat VPS Henkilöstöpalvelulle kunnia-asia. Tarjoamme joustavia henkilöstöratkaisuja useille toimialoille.

Henkilöstövuokraus

Haluatko saada osaavan ja sopivan työntekijän helposti ja joustavasti? Käytä henkilöstövuokrausta.

Lue lisää

Rekrytointi

Haluatko säästää aikaa ja rahaa, kun palkkaat uutta työntekijää? Kun me autamme, yrityksesi voi keskittyä ydinosaamiseensa.

Lue lisää

Ulkoistaminen

Ulkoistamisessa vastaamme yrityksen sovittujen toimintojen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta.

Lue lisää

Soveltuvuusarviointi

Haluatko tietää, millaisiin työtehtäviin henkilö sopii, millaisia kykyjä hänellä on ja miten hänen toimintaansa voi kehittää? Soveltuvuusarvioinneilla se selviää.

Lue lisää

 

  • Löydät meidät nyt myös sosiaalisesta mediasta. Löydät linkit kotisivumme alalaidasta.

    - VPS sosiaalisessa mediassa

  • Asiantuntemusta henkilöstöpalvelualalla jo yli 30 vuotta!

    - VPS Henkilöstöpalvelu

  • Tiedoksi: EU:n yleinen tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018 ja sen myötä myös työhakemusten säilytysaikaa on muutettu. Uusi säilytysaika työhakemuksille on 25.5.2018 alkaen 12 kuukautta.

    - EU:n yleinen tietosuoja-asetus