Mitkä ovat henkilöstövuokrauksen hyödyt?

Henkilöstövuokraus on joustava ja helppo tapa saada osaava ja sopiva työntekijä. Rutiinitehtäviin toimitamme työntekijöitä hyvinkin nopeasti, jopa 1-2 päivän varoitusajalla. Erityisosaamista vaativiin tehtäviin haemme henkilön sovitussa aikataulussa. Sopivan henkilön profiili löytyy vaivattomasti rekistereistämme, joissa on tuhansien työntekijöiden hakijakunta. Työn kesto voi vaihdella tunneista vuosiin. Maksat vain toteutuneista työtunneista.

Entä vakituiset työntekijät?

Henkilöstövuokrauksen kautta voi myös rekrytoida vakituisia työntekijöitä. Toimiva ja entistä suositumpi ratkaisu on aluksi vuokrata työntekijä ja varmistaa, että henkilö on sopiva työhön. Myöhemmin henkilön voi vakinaistaa helposti ja vaivattomasti suoraan yritykseesi.

Miksi valitsisit VPS Henkilöstöpalvelun?

VPS Henkilöstöpalvelun ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua kattavasti koko Suomessa. Apunasi ovat toimipisteiden henkilöstökonsulttiemme laaja kokemus. Vahva asiantuntemuksemme takaa sen, että ymmärrämme eri toimialoilla toimivien yritysten tarpeet ja pystymme tarjoamaan juuri oikeat henkilöstöratkaisut asiakkaan tilanteen mukaan.