Soveltuvuusarvioinneilla selvitetään, millaisiin työtehtäviin henkilö sopii, millaisia kykyjä hänellä on ja miten hänen toimintaansa voi kehittää.

Miksi käyttäisit soveltuvuusarviointia?

Uuden, juuri sinun yritykseesi sopivan vakituisen tai tilapäisen työntekijän löytäminen voi olla aikaa vievä ja kallis prosessi. Me autamme sinua selviämään siitä pienemmällä vaivalla, kun koulutetut ammattilaiset arvioivat, miten työnhakija soveltuu tarjoamaasi työtehtävään. Tämä säästää aikaasi ja rahaa, kun virherekrytointien riski pienenee. Arviointia voi käyttää myös nykyisen henkilöstön kehittämiseen ja piilevien kykyjen löytämiseen, mikä tehostaa yrityksesi toimintaa.

Miten teemme arvioinnit?

Käytössämme ovat SHL:n soveltuvuusarviointityökalut, joita hyödynnetään maailmanlaajuisesti. Soveltuvuusarviointejamme tekevät valtakunnallisesti palvelevat, sertifioimat henkilöt, jotka käyttävät arvioinneissa työpersoonallisuustyökysely OPQ:ta ja Verify Ability -kykytestejä.

Käytämme myös Aon Assessmentiä. Sen räätälöidyt seulontatyökalut, kuten tilannearviotesti, auttavat löytämään hakijat, jotka todennäköisesti toimivat ja reagoivat työtehtävissä haluamallasi tavalla. Verkossa tehtävät kompetenssitestit puolestaan nostavat esiin ne ihmiset, joiden päättelykyky on tarvitsemallasi tasolla. Pätevyysmittarit osoittavat sopivuuden hakijan kykyjen ja yritysasiakkaamme tarpeiden välillä.

Viekö se paljon aikaa?

Ehdokas tekee arviointitehtävät internetissä, ja tulokset saadaan heti arvioinnin suorittamisen jälkeen. Näin ollen soveltuvuusarviointi on tehokasta ja nopeaa. Kysy lisää!

Voit lukea lisää SHL:stä klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Voit lukea Aon Assesmentistä klikkaamalla alla olevaa kuvaa!