Asentaja-kokooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme konepaja-asiakkaallemme Saloon asentajaa mekaaniseen ohjauskeskusten kokoonpanoon ja kaapelointiin. Arvostamme työkokemusta, soveltuvaa koulutusta ja piensähköosaamista, mutta ennen kaikkea halua oppia uutta ja kehittyä työn mukana. Odotamme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa. Vaikka työ alkaa määräaikaisena, tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemuslomake oheisesta linkistä heti. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 28.02.2021

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin