Kuorma-autonkuljettajia

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

HAEMME vakavaraiselle ja asiantuntevalle kuljetus -ja muuttoalan asiakkaallemme ammattitaitoisia kuorma-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on kokopäivätyötä. Työssä noudatetaan muuttopalvelualan työehtosopimusta.

EDELLYTÄMME aikaisempaa kokemusta kuorma-autolla ajamisesta, voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä digitaalista piirturikorttia.

ODOTAMME valittavalta henkilöltä hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta sekä reipasta otetta työntekoon. Valittu henkilö taitaa myös asiakaspalvelutaidot sekä on täsmällinen ja luotettava työssään.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa nopeasti!

Valitettavasti emme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemus kotisivuillamme.

Lisätiedustelut arkisin klo 10.00-16.00, puh. 09 6844 3124.

Hakuaika päättyy: 26.05.2019

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin