Kotisiivooja (30-37,5h/vko)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJA

Etsimme Oululaiselle paikalliselle kotisiivousta tarjoavalle asiakasyrityksellemme KOTISIIVOOJAA. Töitä tarjolla 30-37,5h/vko ja työajat ajoittuvat arkisin noin klo 8-16 välille.

Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta kotisiivouksesta. Työtä tehdään ensisijaisesti itsenäisesti mutta välillä myös pareittain. Työssä tarvitset asiakaspalvelutaitoista suomen kielen taitoa. Työssä tarvitset myös B-ajokorttia. Katsomme eduksesi mahdollisuuden käyttää omaa autoa mutta tarvittaessa saat käyttöösi yrityksen auton.

Tehtävän palkkaus pohjautuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen, jonka lisäksi huomioimme palkkatoiveesi. Työsuhde ainakin alkuun määräaikainen VPS:n kautta mutta myöhemmin mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (ma-ke klo 9-14:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 10.12.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin