Kotisiivooja

Kotisiivouksiin erikoistunut asiakasyrityksemme Oulussa tarvitsee vahvistusta riveihinsä. Työaika ajoittuu arkisin klo 6:30-17 välille ja tunteja kertyy viikoittain 35-37,5h. Työsuhde on alkuun määrä-aikainen VPS:n kautta mutta myöhemmin mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Etsimme reipasta ja iloista persoonaa, joka on tottunut tehokkaaseen työskentelyyn ja laadukkaaseen työn jälkeen. Työ on myös asiakaspalvelutyötä joten toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja suomenkielen taitoa.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta kotisiivouksessa työskentelystä ja/tai alan koulutusta. Töitä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa ja työkohteissa liikutaan firman kalustolla, joten omaa autoa ei ole välttämätöntä olla mutta tarvitset B-ajokortin.

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa työyhteisössä ja pääset mukaan luomaan asiakkaille parempaa elämänlaatua puhtaan kodin muodossa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen riippuen osaamistaustastasi.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 04.08.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin