Kokki, Ravintola Liminganportti

Etsimme Ravintola Liminganporttiin KOKKIA. Ravintola sijaitsee Limingassa 8-tien varressa.

Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön tehtävät. Ravintola Liminganportissa asiakkaille tarjoillaan aamulapa ja lounas noutopöydästä sekä á la carte- annokset, Rolls-hampurilaiset ja kahvilapalvelut.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta/alan koulutusta vastaavista tehtävistä sekä reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassin.

Työtä on tarjolla noin 30h/vko ja määräaikainen työsuhde solmitaan VPS:n ja työntekijän välille, myöhemmin mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus Matkailu- ravintola- ja vapaa-ajanalan työehtosopimuksen mukaan voit esittää myös palkkatoiveesi hakemuksella.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 18.07.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin