Pesulatyöntekijä Paimioon

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme tosi pikaisella aikataululla asiakkaallemme Paimioon syksyksi pesulatyöntekijää pääasiassa mankelointiin. Työ edellyttää ripeyttä, oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työntekoon. Tässä työssä asenne ratkaisee. Työhön perehdytetään.

Työ on 2-vuorotyötä, mahdollisesti myös lauantaisin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jos haluat syksyksi töihin, tässä on tilaisuutesi! Täytä pikaisesti hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit myös hakea lähettämällä CV:si ja hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen johanna.peratalo@vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut Johannalta puh. 040 751 0772. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 26.09.2023

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin