Kotisiivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJA

Kotisiivouksiin erikoistunut asiakasyrityksemme Oulussa tarvitsee vahvistusta riveihinsä. Työaika ajoittuu arkisin klo 7-17 välille ja tunteja kertyy viikoittain 35-37,5h. Mikäli täysipäivänen työ ei sovi elämäntilanteeseesi, olemme valmiita neuvottelemaan tuntimäärästä. Työsuhde on alkuun määrä-aikainen VPS:n kautta mutta sen jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Etsimme reipasta ja iloista persoonaa, joka on tottunut tehokkaaseen työskentelyyn ja laadukkaaseen työhön. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä etenkin kotisiivouksesta. Töitä tehdään työparin kanssa ja työkohteissa liikutaan pääsääntöisesti firman kalustolla, joten omaa autoa ei ole välttämätöntä olla. Työssä tarvitaan hyvää suomenkielen taitoa sekä B-ajokorttia (kohteissa liikutaan firman autolla).

Tarjoamme sinulle paikan loistavassa työyhteisössä ja pääset mukaan luomaan asiakkaille parempaa elämänlaatua puhtaan kodin muodossa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen riippuen osaamistaustastasi.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 15.10.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin