Kotisiivooja, keikkatyö

Etsimme asiakasyrityksillemme Ouluun KOTISIIVOOJIA keikkatöihin. Työvuoroja on asiakkaiden työtilanteen mukaan 1-5kpl/vko ja työajat ajoittuvat arkisin klo 7-17 välille. Työ sopii esim. opiskelun tai toisen työn ohelle tai vaikkapa eläkeläiselle. Hyvällä tekijällä mahdollisuus myös pysyvämpään työsuhteeseen.

Etsimme henkilöitä, joilla on aiempaa kokemusta kotisiivouksesta ja kykenevät itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitset omaa autoa, jonka käytöstä maksamme kilometrikorvauksen.

Toivomme sinulta löytyvän reipasta asennetta ja ystävällistä palveluasennetta. Olethan tottunut tehokkaaseen työskentelyyn ja laadukkaaseen työn jälkeen. Koska työ on asiakaspalvelutyötä, tarvitset hyvää suomenkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään paikallisten kotipalvelualan yritysten kohteissa ja luomaan asiakkaille parempaa elämänlaatua puhtaan kodin muodossa. Tehtävän palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen ja aiempaan kokemukseesi.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 04.08.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin