Tehdastyöntekijä, Laukamo Group Oy

LAUKAMO-YHTIÖT on Someron suurin yksityisen sektorin työnantaja, joka tarjoaa sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Lisäksi yrityksellä on omia tuotteita televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toiminta on laatusertifioitu ja yrityksessä on sitouduttu kehitystyöhön jatkuvan parantamisen ajattelumallin mukaisesti.

Haemme työntekijöitä ohutlevytuotteiden kokoonpanotehtäviin. Työssä on eduksi kokemus teollisuuden koontatyöstä ja/tai käsityökalujen käytöstä. Saat työhön opastuksen ja perehdytyksen, joten tärkeintä on työhön tarttuva ote ja halu oppia uutta. Odotamme hakijoilta valmiutta 2-vuorotyöhön. Huomioi, että pääsääntöisesti työtä tehdään seisten. Työ soveltuu myös kesätyötä hakeville.

Haemme parhaillaan työntekijöitä myös muihin tehtäviin. Jätä hakemus oheisen linkin kautta, vaikka juuri tämä kokoonpanotyö ei olisikaan sinulle sopiva!

Hakuprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla. Voit halutessasi liittää hakulomakkeeseen ansioluettelosi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 11.06.2023

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin