Pakkaajia, Laukamo Group Oy

LAUKAMO-YHTIÖT on Someron suurin yksityisen sektorin työnantaja, joka tarjoaa sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Lisäksi yrityksellä on omia tuotteita televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toiminta on laatusertifioitu ja yrityksessä on sitouduttu kehitystyöhön jatkuvan parantamisen ajattelumallin mukaisesti.

Nyt haemme

PAKKAAJIA

muovitehtaamme yövuoroon.

Et tarvitse aiempaa kokemusta tai osaamista, hyvä motivaatio, kiinnostus työhön ja halu oppia riittää. Työssä tarvitaan näppärät sormet, hyvä näkö ja huolellinen työote. Työ on seisomatyötä, jossa tehtävänä on pakata metallointikoneilta tulevat tuotteet. Työtä tehdään yövuorossa, viikonloput ovat vapaat.

Tarjoamme mahdollisuuden työsuhteeseen kehittyvässä konsernissa aivan Someron keskustan tuntumassa. Hae heti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakuprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla. Voit halutessasi liittää hakulomakkeeseen ansioluettelosi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 11.06.2023

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin