Hitsaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

HITSAAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun hitsaajaa. Työtehtäviin kuuluu metallirakenteiden kuten teräskaiteiden saumojen hitsaaminen ja mahdollisesti muut tuotannon työtehtävät. Töitä tarjolla alkuun määräajaksi mutta mahdollista saada töitä myös pidemmäksi aikaa.

Toivomme sinulta löytyvän vähän aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta, hitsausluokkia ei tässä tehtävässä tarvita. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 11.06.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin