Kokoonpanotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Salossa työntekijää tuotannon kokoonpanotehtäviin. Työpaikka sijaitsee Meriniityssä. Et tarvitse aiempaa kokemusta alalta, mutta odotamme hakijoilta positiivista ja työhön tarttuvaa otetta ja halua oppia uutta. Käsillä tekemisen taidot ovat hakijoille eduksi. Mahdollisuus pitkäkestoiseen työhön ja vakinaistumiseen suoraan yritykseen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 11.06.2023

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin