Ruokakaupan moniosaaja, K-Supermarket Liminganportti

Etsimme K-Supermarket Liminganporttiin ruokakaupan moniosaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät muodostuvat ruokakaupan monipuolisista tehtävistä kuten: kuorman purku, hyllyttäminen kaupan eri osastoilla, kassatyöskentely sekä mahdollisesti myös työt herkkutorilla.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kaupanalalta ja eduksesi on K-ryhmän järjestelmien tunteminen. Toivomme myös vastuunottokykyä, sillä voit saada vastuullesi oman osaston. Pystythän työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Teemme töitä reippaassa tahdissa mutta hymyssä suin. Toivomme sinulta löytyvän avoimuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä osana tiimiä. Arvostamme reipasta otetta työhön sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kaupan arki on ajoittain hektistä, joten kykenethän työskentelemään myös paineen alaisena.

Työnantajanasi toimii kauppiasyrittäjä, joka osana K-ryhmää on vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Henkilökuntamme saa käyttöönsä K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut. Lisäksi sinua odottaa työpaikalla mukava työyhteisö.

Palkkaus perustuu kaupanalan työehtosopimukseen, olemme kuitenkin valmiita neuvottelemaan palkasta, joten kerrothan palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Työt voit aloittaa vaikka heti, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.

Rekrytoinnissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset arkisin klo 9–16 p. 0400 814 628 tai martti.heikkila@vps.fi. Täytä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. HUOM: mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 11.06.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin