Timpuri

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

TIMPURI

Haetaan ammattitaitoista ja kokenutta timpuria monipuolisiin työtehtäviin Oulun alueelle. Työtehtäviin kuuluvat rakentaminen, remontointi ja erilaiset tarkkuutta vaativat timpurin työt. Työkohteet ovat pääasiassa saneeraus ja remonttikohteita.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin (autamme tarvittaessa hankinnassa).

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 11.06.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin