Timpuri (Vantaalle)

Haemme asiakkaallemme kesäkuun alusta alkavaan työsuhteeseen timpuria. Tehtäviä ovat mm. väliseinien rakentaminen, laminaatin asennus, listoitus yms. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Voit työskennellä meillä koko kesän pitkälle syksyyn saakka ja olet mukana myös muissa alan hauissamme jatkoa ajatellen.

Oma-aloitteinen, työhön tarttuva alan ammattilainen täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut paikasta 040 582 1001 / Jaana.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 12.06.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin