Mekaniikka-asentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MEKANIIKKA-ASENTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun MEKANIIKKA-ASENTAJIA. Työ on täysipäiväinen ja työtä tehdään asiakkaan toimipisteessä. Työtä on alkuun noin 6kk määräajaksi, mutta mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun vaihteessa.

Taustaltasi voit olla kerryttänyt kokemusta esim. ajoneuvoasentajan tai hydrauliikka-asentajan tehtävistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä huolellista otetta työhön. Työssä tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 11.06.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin