Sähköasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

SÄHKÖASENTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun SÄHKÖASENTAJIA. Työ on täysipäiväinen ja työtä tehdään asiakkaan toimipisteessä. Työtä on alkuun noin 6kk määräajaksi, mutta mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun vaihteessa.

Voit olla joko urasi alussa oleva alan koulutuksen omaava tekijä tai jo kokemusta kartuttanut ammattilainen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä huolellista otetta työhön. Työssä tarvitset voimassaolevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 11.06.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin