Ravintolatyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Liminkaan RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin ravintolan työtehtäviin.

Työtehtäviin kuuluvat niin astiahuolto, kassatyöskentely kuin vitriinituotteiden valmistaminenkin. Töitä on tarjolla ainakin syksyyn saakka, mahdollisesti pidempääkin. Työaika on 90h/3viikkoa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijalta odotamme iloista ja reipasta työhön tarttuvaa asennetta. Jaksat palvella asiakkaita kiireenkin keskellä. Ravintola-alan aikaisemmasta työkokemuksesta tai koulutuksesta on hyötyä mutta tehtävään perehdytetään. Valittavan henkilön tulee olla täysi-ikäinen ja osata asiakaspalvelutaitoista suomen kieltä.

Työajat vaihtelevat ravintolan aukioloaikojen mukaan arkisin 7-21, lauantaisin 8-21 ja sunnuntaisin 10-21. Pystythän työskentelemään aukioloaikojen puitteissa.

Palkkaus perustuu matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanalan työehtosopimukseen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 25.06.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin