Kotisiivoojia keikkatöihin

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun kotisiivoojia keikkatöihin. Työvuorot ajoittuvat arkipäiviin klo 7-17 välille. Keikkojen määrä ja työvuorojen pituus vaihtelee asiakkaamme kulloisenkin tilanteen mukaan.

Etsimme reipasta tiimipelaajaa, sillä töitä tehdään työparin kanssa ja usein asiakkaiden ollessa kotona. Voit olla joko alan konkari tai aloittelija, toivomme kuitenkin edes vähän kokemusta siivoustyöstä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on apua työssä mutta ne eivät ole välttämättömät. Työ sopii hyvin vaikkapa eläkkeellä olevalle tai opiskelijalle, jolla on vapaita arkipäiviä.

Odotamme hakijoilta:

- Reipasta ja positiivista asennetta

- Aikaisempaa kokemusta siivoustöistä

- Hyvää suomenkielen taitoa

- Halua sitoutua työhön sekä hyvää työmoraalia

Tarjoamme:

- Paikan mukavassa työyhteisössä

- Vähintään TES:n mukaisen palkan, joka maksetaan joka toinen viikko.

- Korvauksen oman autosi käytöstä.

- Mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (ma-ke klo 9-14:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 10.12.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin