Koordinaattimittakoneen käyttäjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Raisioon ammattitaitoista koordinaattimittakoneen käyttäjää.

Asiakkaamme on suuri, monipuolisen konekannan ja osaavan henkilöstön yritys, jonka konsernin konekantaan kuuluu lähes 80 eri CNC-työstökonetta. Yritys on raskaan konepajateollisuuden johtava sopimusvalmistaja, kotimainen ja kansainvälisesti tunnettu konepajayhtiö. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 300 alan ammattilaista, joilla on vahva eri osa-alueiden osaaminen.

Työhösi kuuluu koordinaattimittakoneen ja muiden mittakoneiden käyttöä sekä koordinaattimittakoneen ohjelmien tekoa.

Toivomme, että olisit vähintään muutaman vuoden ajan kerännyt kokemusta työelämästä. Olet taitava tekemään mittauksia, ymmärrät koneistuspiirustusten päälle ja pystyt raportoimaan ja analysoimaan mittatuloksia. Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Suomen kielen taito on edellytys työssä pärjäämiseen.

Työ on aluksi päivävuorotyö, perehdytysjakson jälkeen työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työ alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan yrityksen kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.vps.fi. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla: johanna.peratalo@vps.fi. Lisätiedusteluihin vastaa VPS:n Johanna, puh. 040 751 0772.

Hakuaika päättyy: 02.04.2023

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin