Särmääjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista särmääjää Lietoon. Työ on 3-vuorotyötä. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja suomen kielen taitoa.

Asiakkaamme valmistaa ohutlevyrakenteisia metallituotteita lääketeollisuuden laitteisiin, sähkö- ja elektroniikkateollisuuteen sekä laivojen, junien ja kaivosteollisuuden tarpeisiin.

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tekijän on mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.vps.fi. Voit myös hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen johanna.peratalo@vps.fi. Lisätietoja hausta antaa VPS:n Johanna puh. 040 751 0772.

Hakuaika päättyy: 30.04.2023

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin