Särmääjä Vantaalle (2 paikkaa)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme asiakkaallemme Vantaalle kahta (2) ohutlevysärmääjää. Työ alkaa heti, tai sopimuksen mukaan. Työtä on 37,5h/vko. Noudatamme tehtävässä teknologiateollisuuden tes:sta. Tehtävä tähtää pitkään työsuhteeseen, jossa on mahdollisuus siirtyä asiakkaan työntekijäksi.

Mikäli sinulla on kokemusta särmäämisestä tai metallialan koulutus ja jonkin verran kokemusta ko. tehtävästä, voit olla etsimämme henkilö.

Edellytämme valittavalta hyvää työmotivaatiota, yhteistyökykyä ja reipasta työotetta.

Tarjoamme siistin työtilan, mukavat työkaverit ja täyden työajan.

Toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi CV.si kera osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut paikasta 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi

Hakuaika päättyy: 02.04.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin