Kierrätysaseman asiakaspalvelija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Etsimme asiakkaallemme Asiakaspalvelijaa Helsingin Kyläsaareen määräaikaiseen työsuhteeseen, josta on mahdollista siirtyä asiakkaan työntekijäksi tietyn vuokrausajan jälkeen.

Asiakaspalvelijan tehtäviin kuuluvat mm. kuormien vastaanottaminen, tietojen kirjaaminen, opastus ja raportointi. 50% työajasta on toimistotyötä ja toinen puoli pihatyöskentelyä.

Odotamme sinulta ripeyttä, asiakaspalvelutaitoa ja motivoitunutta työhön tarttuvaa luonnetta. Työ vaatii itsenäistä työotetta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Työaika on 40h/ vko.

Lisäksi odotamme:

-O365 - ympäristön hyvää tuntemusta

- kokemusta pyöräkuormaajan käytöstä.

- oman auton käyttömahdollisuutta. Asiakkaan muut työpisteet ovat Tuusulassa ja Espoossa.

Tarjoamme

- kokoaikatyön

- viihtyisän työympäristön

- mukavat työkaverit

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Vaihtoehtoisesti voi lähettää vapaamuotoisen hakemuksen cv:n kera osoitteeseen jaana.korpela(at)vps.fi. Toimi ripeästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tiedustelut työpaikasta puh: 040 582 1001

Hakuaika päättyy: 03.04.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin