Kokooja (metalliteollisuus)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Halikkoon reipasta ja riuskaa työntekijää konepajan kokoonpanotehtäviin. Työssä tarvitaan myös tarkkuutta ja huolellisuutta. Osa kappaleista on painavampia, joten tarvitaan myös hyvää fyysistä kuntoa. Metallialan tai ajoneuvotekniikan koulutus/kokemus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämättömyys. Odotamme hakijoilta kohtalaista suomen kielen taitoa. Päivätyö, työaika 7-15:30 maanantaista perjantaihin.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 05.02.2023

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin