Kaupan ruokamaailman tiiminvetäjä, K-Citymarket Keminmaa

Haluatko sinä olla mukana tarjoamassa Meri-Lapin parasta palvelua?

Etsimme K-Citymarket Keminmaan ruokamaailmaan tiiminvetäjää vakituiseen työsuhteeseen (37,5 h/vko).

Tiiminvetäjänä toimit kaupan palvelutiskin henkilöstön lähiesimiehenä sekä osallistut palvelutiskin ja kotikeittiön päivittäiseen työhön tiimisi mukana. Tulet olemaan vastuussa liha-, kala- ja ateriat - tuoteryhmien myynnistä, valikoimasta ja tuottavuudesta. Työn keskiössä on ruokamaailman kehittäminen asiakkaiden toiveita vastaavaksi yhdessä tiimisi kanssa.

Toivomme hakijoilta keittiöalan koulutusta sekä kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen esimiestehtävistä tai vastuullisen myyjän tehtävistä vähittäiskaupassa tai palvelualalla. Odotamme sinulta hyviä organisointitaitoja sekä kykyä työskennellä vaihtuvissa tilanteissa.

Meillä töitä tehdään reippaassa tahdissa mutta hymyssä suin. Kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme vastaamaan heidän toiveisiinsa. Sinulta toivomme löytyvän avoimuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä työskennellä osana tiimiä sekä ripeyttä ja paineensietokykyä, sillä kaupan arki on ajoittain hektistä. Ruokamaailman kehittämisessä ideoita pursuava ja kokeileva luonne ovat tärkeitä. Omien ja tiimisi ideoiden lisäksi osaat ottaa käyttöön valmiita konsepteja. Työhösi saat kattavan perehdytyksen työn ohessa ja kokemuksen karttuessa sinun on mahdollista saada lisää vastuuta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittymään kaupanalan osaajana ja esimiehenä.

Työnantajanasi toimii kauppiasyrittäjä, joka osana K-ryhmää on vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Henkilökuntamme saa käyttöönsä K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut. Lisäksi sinua odottaa työpaikalla hauskat ja innostavat työkaverit.

Työn aloituksesta voimme neuvotella, toivomme kuitenkin, että voisit aloittaa viimeistään 2.5.2023. Tiiminvetäjän palkka muodostuu kaupanalan työehtosopimuksen mukaisesta myyjän B1 palkasta ja sen lisäksi maksettavasta 10 % vastuulisästä. Lisäksi palkkaan vaikuttavat vuorolisät.

Rekrytoinnissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset arkisin klo 9–16 p. 0400 814 628 tai martti.heikkila@vps.fi. Täytä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. HUOM: mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 14.02.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin