Pulverimaalari

Ammattitaitoinen pulverimaalari haussa asiakasyrityksellemme Vieremälle. 

Miltä kuulostaisi työ uudessa ja nykyaikaisessa hallissa, pienessä työyhteisössä?

Yrityksellä on kaksikerrosmaalauslinjasto. Maalattavat kappaleet esikäsitellään mekaanisesti riippuratasingolla raepuhaltaen, hiekkapuhallus. Puhdistus tapahtuu kolmivaiheisissa pesukoneissa, jonka jälkeen kappaleet siirtyvät kuivaushuoneesee. Lopuksi tuotteiden pohja- ja pintamaalaus. Työ on yhdessä vuorossa. Työn aloitus elokuussa tai sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Hakijalta edellytetään reipasta, motivoitunutta ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi työkokemusta vastaavasta työstä on välttämätön (min 3v). Suomen kielen osaaminen helpottaa työn sujuvuutta, mutta paikkaa voi hakea myös sujuvan englannin kielen taitaja.

Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Kuvaathan aikaisempaa kokemustasi ja osaamistasi mahdollisimman tarkasti. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset sähköpostitse kuopio@vps.fi. Puhelintiedustelut vkolla 30.  Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 28.07.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin