Aarporaaja Turkuun

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme aarporaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Etsimällämme hakijalla on aikaisempaa kokemusta koneistuksesta ja taito tehdä työstöohjelmia yksittäiskappaleille. Tehtävässä edellytetään Haidenhain-ohjelman osaamista. Osaathan tehdä ohjelmat ja vaihtaa asennukset koneeseen. Eduksi katsotaan teknisen alan koulutus. Toivomme motivoitunutta ja joustavaa asennetta työntekoon.

Työ on 2-vuorotyötä.

Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten tuotteiden ja modernien laitteiden parissa. Pääset osaksi ammattitaitoista 60 henkilön vakavaraista koneistamoa. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hae paikkaa heti täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia päivittäin. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun Johanna, puh 040 751 0772, johanna.peratalo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 19.02.2023

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin