Siivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme pitkään työsuhteeseen siivoojaa. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksen työntekijäksi. Työtä on 37,5h/viikko Työ käsittää rappusiivouksia ja erilaisia toimitilasiivouksia. Edellytämme b-ajokorttia ja alan työkokemusta. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Noudatamme tehtävässä Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa tes:sta. Sinä ripeä, reipas työhön tarttuva työnhakija, toimi nopeasti ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Tiedustelut paikasta Jaana Korpela 040 582 1001.

Hakuaika päättyy: 05.02.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin