Kiinteistösihteeri

Haemme asiakkaallemme kiinteistösihteeriä. Tämä toimeksianto tähtää pitkään työsuhteeseen, valitulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen tietyn vuokrausajan jälkeen. Työtä on 37.5h/viikko. Noudatamme tehtävässä ERTO:n työehtosopimusta.

Etsimme asiakaspalvelutaitoista, luotettavaa ja reipasta työntekijää. Työ on puhelintyötä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englanninkielellä. Hallitset yleiset tietotekniset taidot ja otat mm. vastaan vikailmoituksia ja hoidat ne eteenpäin.

Olet oikea henkilö tehtävään jos olet ulospäinsuuntautunut, tarkka ja joustava. Odotamme sinulta huolellisuutta ja ripeyttä. Tarjoamme sinulle kokopäivätyön ja mukavan työyhteisön.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut paikasta Jaana Korpela 040 582 1001.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 05.02.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin