Asentaja-hitsaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme hitsaustaitoista metallityöntekijää teräsrakenteiden valmistukseen ja asennukseen. Työntekijältä edellytetään piirustusten lukutaitoa ja tulityökorttia, vuorotyövalmiutta sekä matkustushalukkuutta.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.vps.fi. Voit myös hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen johanna.peratalo@vps.fi. Lisätietoja hausta antaa VPS:n Johanna puh. 040 751 0772. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 05.02.2023

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin