Maanrakennustyöntekijöitä kesäkaudelle 2023

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle maanrakennustyöntekijöitä kesäkaudelle 2023. Työtehtäviin kuuluu jalkamiehen hommia kaivinkoneen apuna ja osaamisestasi riippuen pihakiveysten asennusta tai muita alan tehtäviä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana. Töitä tehdään täysipäiväisesti ja työsuhde on määräaikainen. Välillä työpäivät voivat venyä pidemmiksi, joten pystythän joustamaan työajoissa. Työmaat voivat sijaita eri puolilla kaupunkia, joten mahdollisuus oman auton käyttämiseen on suuri etu.

Hakijoilta odotamme:

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Oma-aloitteisuutta

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Kokemus Avant tai Bobcat -kuormaajien käytöstä katsotaan eduksesi

- Suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

- Paikan hyvässä työyhteisössä

- Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Asianmukaiset työvaatteet

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 04.06.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin