Kirvesmies - nokkamies

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Teollisuuspalvelut Oy on vuodesta 2006 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Teollisuuspalvelut Oy on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme asiakkaallemme kerrostalon linjasaneeraukseen nokkamiestä, toimimaan kärkenä työntekijöille.

Sinulla tulee olla paljon kokemusta rakennusalalta, ainakin  5 vuotta. Ymmärrät rakentamista kokonaisvaltaisesti. Sinulla on  voimassa oleva työturvallisuuskortti. Olet organisointikykyinen ja pystyt toimimaan hyvin paineen alla. Puhut lisäksi sujuvasti suomenkieltä. 


Edellytämme valittavalta hyvää työmotivaatiota, yhteistyökykyä ja reipasta työotetta.
Tarjoamme hyvän perehdytyksen, mukavan työporukan ja täyden työajan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi CV:si kera osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut paikasta 040 582 1001 klo 12.00-14.00 tai jaana.korpela@vps.fi

Hakuaika päättyy: 31.07.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin