Koneasentaja Naantaliin

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Naantaliin koneasentajaa.

Koneasentajana pääset vastaamaan monipuolisista laivojen huolto- ja kunnossapitotöistä – työ on asennustyötä erilaisten laivajärjestelmien parissa (esim. potkurilaitteet, peräsimet ja vinssit). Arvostamme aikaisempaa asennuskokemusta. Hitsaus-, putki- tai konepajatöiden osaaminen katsotaan eduksi.

Palkka sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa siis pikaisesti täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Voit myös hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla johanna.peratalo@vps.fi. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun Johanna, puh. 040 751 0772.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 05.02.2023

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin