Asentaja mekaaniseen kokoonpanoon

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Turun Tekotekniikka Oy:lle asentajaa mekaaniseen kokoonpanoon.

Turun Tekotekniikka Oy on tutkimus- ja mittalaitteiden kokonaisvaltainen sopimusvalmistaja. Yritys on erikoistunut vaativaan laite- ja osakokoonpanoon sekä materiaalin hankintaan ja testaukseen. Asiakkaita ovat korkean teknologian yritykset, jotka valmistavat ammattikäyttöön tarkoitettuja analyyttisiä ja kliinisiä instrumentteja tutkimuslaitoksille, sairaaloille ja lääkekehitysteollisuuteen sekä vaativia optiikkaratkaisuja sisältäviä optisia laitteita.

Työtehtäväsi koostuvat tutkimus- ja mittalaitteiden kokoonpanotehtävistä, ja pääset kasaamaan laitteita alusta loppuun. Lisäksi tehtäviisi kuuluu laitteiden testausta. Edellytämme sinulta mekaanisen kokoonpanon ja laitetestauksen osaamista. Kokoonpanotyössä tarkkuus ja pitkäjänteisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista kokoonpanotehtävistä sekä työtehtävään soveltuvaa koulutusta: automaatio- tai mekatroniikka-asentajan koulutusta. Tehtävään soveltuu hyvin henkilö, jolla on oma-aloitteinen ja reipas asenne työntekoa kohtaan sekä motivaatio oppia uutta. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta omaat myös hyvät tiimityötaidot.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi hyvää työyhteisöä ja kehittymään tutkimus- ja mittalaitteiden kokoonpanon osaajaksi. Tehtävän palkkaus määrittyy osaamisesi mukaan. Työsopimus tehdään aluksi neljän kuukauden vuokratyösuhteena, mutta mikäli menestyt ja viihdyt tehtävässä, sinulla on oiva mahdollisuus jatkaa yrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.vps.fi. Voit halutessasi liittää hakemukseesi CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen. Lisätietoja hausta antaa VPS:n Johanna puh. 040 751 0772 tai sähköpostitse johanna.peratalo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 05.02.2023

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin