Automaatioasentaja, Konepaja-Heinä Oy

Konepaja-Heinä Oy tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia CE-hyväksyttyjä high-tech pudotustestauslaitteita, henkilökohtaista palvelua ja luotettavaa kumppanuutta. Tärkeimpiä tuotteitamme, Tumble Tester II, Drop Tester DT2000s ja Abrasion Tumbler 640/3i, käyttävät kymmenet kansainväliset elektroniikka-alan ja lääketeollisuuden laitevalmistajat ympäri maailmaa. Iso osa maailman johtavista kansainvälisistä yrityksistä, kuten esimerkiksi Google, Nokia, Microsoft ja Sony, testaavat suunnittelemillamme ja valmistamillamme laitteilla komponentteja ja valmista pienelektroniikkaa.

Yritys on perustettu 1988 ja toimitilamme sijaitsevat Salossa Halikon asemalla, Riikin teollisuusalueella. Tutustu yritykseen nettisivuilla www.heina.net tai LinkedIn’ssä Heina Ltd.

Nyt haemme joukkoomme

AUTOMAATIOASENTAJAA

Arvostamme sähkö- ja automaatioalan tutkintoja tai osaamista, motivaatiota työhön ja halua oppia uutta. Täydennät tiimiämme, ja tehtävissäsi tulet käyttämään käsi- ja sähkötyökaluja. Työtehtäviisi kuuluu mm. kokoonpanoa, kytkentää ja lähetyspakkausten valmistusta. Meille laatu on kunnia-asia, joten odotamme tarkkuutta ja ohjeiden noudattamista. Olemme valmiit opettamaan työhön, mutta perusosaamisen olisi hyvä olla jo valmiiksi kunnossa. Jotta pärjäät kanssamme, pitää joko suomen tai englannin kielen taitosi olla hyvällä tasolla. Myös perustaidot tietojenkäsittelystä ovat eduksi. Kehitämme jatkuvasti uutta, joten ripaus pellepelotontakaan ei ole pahitteeksi.

Kiinnostuitko? Käy katsomassa Youtubessa, kun Myytinmurtajien Adam Savage tutustuu Drop testeriimme https://youtu.be/Ym0XtC1ViJM?t=888

Haemme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Hakuprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi. Täytä hakemus oheisesta linkistä. Halutessasi voit liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. HUOM: mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 15.12.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin