Lumikoneenkuljettaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia lumikoneenkuljettajia talven sesonkitöihin Turkuun, Raisioon ja lähialueille.

Lumikoneenkuljettajana pääset vastaamaan sinulle annetun alueen lumenaurauksista sekä mahdollisesti tekemään laidasta laitaan muita kiinteistöhuollon töitä kuten pihojen puhdistuksia, harjauksia sekä hiekoituksia. Lumikoneen ajamiseen kelpaa B-ajokortti. Toivomme aikaisempaa kokemusta koneiden käytöstä ja ainakin kohtalaista suomen kielen taitoa.

Kyseessä on osa-aikatyö, tuntimäärät riippuvat lumen määrästä. Töitä tehdään keliolosuhteiden mukaan ja työt alkavat usein aikaisin aamulla.

Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja hyvää työn jälkeä. Hyvä fyysinen kunto on työssä eduksi.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalvelun Johannalle numeroon 040 751 0772 tai sähköpostitse johanna.peratalo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 18.12.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin