Käsilumityöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme käsilumityöntekijöitä tulevalle talvikaudelle Turkuun, Raisioon ja lähialueille.

Käsilumityöntekijän työtehtäviin kuuluu lumien kolaaminen, lakaisu, hiekoittaminen sekä lapiointi. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on hyvä fyysinen kunto, reipas asenne työn tekemiseen ja kiinnostus tehdä töitä ulkoilmassa. Työ alkaa lumien tultua. Kyseessä on osa-aikatyö, tuntimäärä riippuu lumen määrästä. Sopii hyvin opiskelijoille tai muille lisätienestiä etsiville!

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalvelun Johannalle numeroon 040 751 0772 tai sähköpostitse johanna.peratalo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 18.12.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin