Sisustusasentaja laivanrakennukseen

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme kokenutta sisustusasentajaa laivanrakennukseen. Tehtävään ei ole koulutusvaatimuksia, mutta aiempaa kokemusta alalta edellytetään.

Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja täsmällinen sekä oma-aloitteinen. Viihdyt porukassa, mutta pärjäät myös itsenäisessä työssä.

Tarjoamme sinulle aluksi 8 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille.

Jos tehtävä tuntuu omalta, hae tehtävään oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit liittää hakemukseen mukaan CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen. Voit myös hakea lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen johanna.peratalo@vps.fi. Toimi ripeästi sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Lisätietoja tehtävästä antaa VPS:n Johanna puh. 040 751 0772.

Hakuaika päättyy: 18.12.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin