Levyseppähitsaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme Paraisilla, mm. teollisuuden teräsrakenteiden valmistuksessa toimivalle asiakkaallemme ammattitaitoista levyseppähitsaajaa.

Edellytämme sinulta kone- ja metallialan perustutkintoa ja kokemusta hitsaajan työstä, hitsaajan ammattitutkinto on eduksi. Hitsaus on pääasiassa Mig- ja puikkohitsausta. Piirustustenlukutaitoa edellytetään.

Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja täsmällinen sekä oma-aloitteinen. Viihdyt porukassa, mutta pärjäät myös itsenäisessä työssä.

Tarjoamme sinulle aluksi 8 kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Jos tehtävä tuntuu omalta, hae tehtävään osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Voit liittää mukaan CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Voit myös hakea tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen johanna.peratalo@vps.fi. Toimi ripeästi sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Lisätietoja tehtävästä antaa VPS:n Johanna puh. 040 751 0772.

Hakuaika päättyy: 18.12.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin