Ravintola-/salityöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAVINTOLA-/SALITYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakkaallemme Liminkaan ravintola-/salityöntekijää monipuolisiin ravintolan työtehtäviin. Pääasialliset työtehtävät ovat kassa, veikkausmyynti, vitriinituotteiden teko ja esillepano jne.. Työsuhde on alkuun määräaikainen VPS:n kautta ja myöhemmin mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Työ on täysipäiväinen (112,5h/3vko) ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli täysipäiväinen työ ei sovi elämäntilanteeseesi, voimme neuvotella tuntimäärästä. Voimme keskustella myös mahdollisuudesta alan oppisopimuskoulutukseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta tai kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hygieniapassia. Tärkeintä on kuitenkin iloinen ja työhön tarttuva asenne, työtehtävät voidaan myös opettaa. Työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Työajat vaihtelevat ravintolan aukioloaikojen mukaan, jotka ovat arkisin 7-21, lauantaisin 8-21 ja sunnuntaisin 10-21.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 18.12.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin