Ravintolatyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakkaallemme Keminmaahan ravintolatyöntekijää. Työsuhde on alkuun määräaikainen VPS:n kautta ja myöhemmin mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Voimme tarjota töitä noin 25-30h/vko mutta voimme neuvotella tuntimäärästä tilanteesi mukaan.

Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, lounaslinjastosta huolehtiminen, pikaruokatuotteiden valmistaminen, ravintolan siisteydestä huolehtiminen sekä osaamisesi mukaan mahdollisesti keittiön avustavat tehtävät. Ravintola toimii ruokakaupan yhteydessä joten on mahdollista välillä saada lisätunteja kaupan puolelta.

Odotamme hakijalta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Hygieniapassia

- Aikaisempaa kokemusta alalta (lounas- tai pikaruokaravintolasta), tätäkin tärkeämpää on kuitenkin kova halu tehdä töitä ja halu oppia uusia asioita

- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Paineensietokykyä ja hyvää työmoraalia

- Suomenkielen taitoa

Tarjoamme:

- Mukavan työporukan

- Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen (kokemuksesta riippuen: 11,60-13,15€/h) ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 19.02.2023

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin