Varastotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme pikaisella haulla asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Työtä tehdään Paimiossa sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen varastotöistä. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, innostuneisuutta sekä reipasta ja aktiivista työskentelyotetta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Täytä pikaisesti hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit halutessasi liittää hakemukseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Nyt kannattaa olla nopea! Lisätietoja tehtävästä antaa VPS:n Johanna puh. 040 751 0772, johanna.peratalo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 09.10.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin