Toimistoassistentti

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Nyt haemme asiakkaallemme Saloon toimistoassistenttia mielenkiintoisiin ja vaihteleviin työtehtäviin yritykseen, jossa suunnitellaan ja valmistetaan kalusteratkaisuja teollisuuteen, varastointiin ja palvelualoille. Tehtäväkenttääsi kuuluu niin markkinointia, nettisivujen ylläpitoa, somepäivityksiä kuin perinteisempiäkin toimistotöitä kuten ostoja, tilauksia ja toki myös excel-taulukoiden pyörittämistä. Tehtävä on uusi, ja se muotoutuu valittavan henkilön osaamisen ja kehittymisen mukaan.

Työhön haetaan tiimityöntekijää tositarkoituksella. Fyysisesti työpaikka sijaitsee Salon keskustan tuntumassa. Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 09.10.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin