Koneistaja tai koneistajaharjoittelija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Saloon työntekijöitä koneistukseen. Työhön opetetaan, et tarvitse ennestään kokemusta vastaavista tehtävistä, tärkeintä on halu oppia. Metallialan koulutus ja osaaminen ovat toki eduksi, mutta kiinnostus alaa kohtaan vie jo pitkälle. Arvostamme huolellista työotetta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Tarve on pitkäaikainen, ja vaikka työ alkaa määräaikaisena, tähän tehtävään on mahdollista vakinaistua.

Täytä hakemus pikaisesti oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 04.10.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin