Kassamyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KASSAMYYJÄ

Etsimme asiakkaallemme Liminkaan ruokakauppaan kassamyyjää. Työtunteja vähintään 20-30h/vko ja työsuhde on alkuun määräaikainen VPS:n kautta, mahdollisuus myöhemmin vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti työskentely kassalla sekä Postin ja Matkahuollon palvelupisteellä.

Toivomme hakijoilta reipasta asennetta, kohtaat asiakkaat hyvillä mielin ja takaat asiakaspalvelun sujuvuuden. Työ on ajoittain hektistä, joten omaathan hyvän paineensietokyvyn. Työkokemus tai alan koulutus ovat plussaa, mutta tärkeintä on, että olet reipas, omaat iloisen asenteen ja halun kehittää itseäsi. Edellytämme 18-vuoden ikää, suomen kielentaitoa sekä mahdollisuutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina (myös iltaisin ja viikonloppuisin).

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 09.10.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin