Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Miltä kuulostaisi työ, jossa pääset kasvattamaan kuntoa ja saisit itse päättää milloin teet töitä? Hyvältä, eikö? Hae meille muuttohommiin!

Haemme reippaita ja täsmällisiä MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ keikkatöihin Vaasaan ja Pohjanmaan / Etelä-Pohjanmaan alueelle. Saat itse päättää käytettävyytesi, joten esimerkiksi toinen työ tai opiskelu ei ole todellakaan ongelma!

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta reipas asenne työtä kohtaan, täsmällisyys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat asioita, joita arvostamme. Vaadimme asiakaspalveluatasoista suomen kielen taitoa.

Keikat alkavat pääsääntöisesti aamulla ja kestävät vaihtelevasti muutamasta tunnista aina kokopäivän kestäviin keikkoihin.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta.

Hakuaika päättyy: 05.10.2022

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin