Muottikirvesmies

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Uudellemaalle muottikirvesmiestä kasaamaan anturamuotteja, betonoimaan sekä purkamaan valmiita muotteja ja muuta betonilaudoitusta. Kohde on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työtä on pääsääntöisesti 40h/vko ja noudatamme talonrakennusalan tes:sta.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, täyden työajan ja työvaatetuksen. Odotamme sinulta hyvää työmotivaatiota, ahkeruutta ja täsmällisyyttä.

Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi, toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen myös vaihtoehtoisesti osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi, Tiedustelut: 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 03.10.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin